Na een week...

Na een week...

Wat een week... 

Vorige week zaterdag, op 23 juli, ben ik live gegaan met Sepelin. Wat een spannend moment vond ik dat. Ik was (en ben) erg benieuwd wat jullie overal van vinden. Waar de zwemluiers als een speer gingen en bijna allemaal uitverkocht waren op dag één, is het toch ook maar afwachten wat jullie van de rest gaan vinden. Links en rechts hoor ik wel vaak hetzelfde: "het is niet zo goedkoop." 

Dat klopt ook wel en graag wil ik uitleggen hoe dat komt en hoe wij dat thuis doen. 

De kleding en spullen die ik inkoop zijn allemaal duurzaam vervaardigd. Dat betekent dat het materiaal goed is voor mens en milieu en dat alles gemaakt wordt onder goede arbeidsomstandigheden. Met veel van de merken heb ik persoonlijk contact en mag ik ook zelf aangeven als ik iets van een ander stofje gemaakt wil hebben dan ze normaal doen, dat vind ik wel een belangrijk extraatje. 

Tegelijkertijd snap ik dat niet iedereen de luxe heeft om heel veel geld uit te geven aan kleding, maar vaak kopen we ook veel te veel kleding voor onze kleintjes. Wij hebben het geluk dat we veel kleding krijgen van familie en vrienden. Tweedehands dus, het kledingstuk is dan al gedragen en wij geven het nadien ook weer door. Goed om na te denken hoe je omgaat met spullen en hoe blij je andere kunt maken met jouw gebruikte spulletjes en kleding. Ook via Vinted kopen wij wel eens een duurder merkje wat goedkoper in óf verkoop ik de kleding die echt nog wel goed door kan en waar ik ook wel weer wat aan kan verdienen. 

De kleding die je vindt in de webshop is allemaal van hoge kwaliteit. Je betaalt er in eerste instantie iets meer voor, maar je kunt er altijd nog anderen blij mee maken. Het is vaak ook nog goed verkoopbaar, waardoor je een deel van je aankoopbedrag ook weer terugkrijgt. 

Laten we er samen voor zorgen dat kleding alleen nog onder de beste arbeidsomstandigheden gemaakt mag worden én van hoge kwaliteit is. 

 

Liefs,

Eva

 

Terug naar blog