Over mij

Over mij

In 2020 ben ik voor het eerst moeder geworden! Wat een heerlijkheid, maar wat ben ik veranderd!

Waar ik voor mezelf vaak bezig was met het zoeken naar kleding die zo goedkoop mogelijk was, kijk ik voor mijn kindjes (ja, het zijn er al twee) naar wat het beste is voor hun huidje en voor het milieu. Natuurlijk gaat dit ook met vallen en opstaan, maar wat ik op mijn webshop wil bereiken is dat er uiteindelijk voor ieder wat wils is, rekening houdend met het budget dat mensen hebben. 

In 2020 ben ik dus moeder geworden van Elin. Elin is een zogenaamde 'regenboogbaby' en niets mocht aan mijn kleine meisje komen. Wat vond ik alles spannend in het begin. Toen Elin ongeveer tien maanden oud was, bleek ik zwanger te zijn. Jeetje, wat een schrik en tegelijkertijd zoooo ontzettend leuk. Sep heeft zich in december 2021 bij ons gezin gevoegd en wat een heerlijkheid zijn mijn kleintjes samen. Elin en Sep (nu weten jullie waar Sepelin vandaan komt) zijn mijn inspiratie. Niets in deze webshop zou ik zelf niet kopen. Overal sta ik achter!.

 

Heb je vragen? Mis je iets? Wil je dat ik op zoek ga naar specifieke items? Laat het me weten! Dat mag via het contactformulier, maar ook via Instagram of Facebook. 

Liefs,

Eva

 

Terug naar blog